Ga naar inhoud
Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Kip-tikka-masala-met-bloemkoolrijst-en-flatbread

Kip tikka masala met bloemkoolrijst en flatbread

Bereidingswijze

  1. Verhit in een hapjespan de olie. Bak de kipfilet op een hoge stand in 4 min. lichtbruin en gaar. Schep de wokgroenten erdoor en bak al omscheppend in 4 min. knapperig gaar.
  2. Voeg de tomatenpuree en kruidenmix toe en bak nog 1 min. Schenk de kokosmelk in de pan. Verwarm de tikka masala nog 4 min. op een lage stand.
  3. Bereid intussen de bloemkoolrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ook de flatbreads volgens de aanwijzingen.
  4. Schep de rijst in 4 kommen. Verdeel er de tikka masala over en serveer met het flatbread.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)