30 min
4 pers
765 kcal
Tags: hoofdgerechtMediterraanzonder eierenovengerecht
Bereidingswijze
- Braad de kippenpoten op de gebruikelijke manier gaar en bruin en houd ze warm. Verwarm de oven voor op 220°C.
- Verdeel de groenten over een braadslee en bedruppel ze met de olijfolie. Schep goed door.
- Schuif de braadslee circa 20 minuten in de oven tot de groenten beginnen te kleuren. Bestrooi ze met wat zout en cayennepeper.
- Roer de honing en de 2 eetlepels citroensap door elkaar, druppel over de groenten en zet ze nog circa 10 minuten terug in de oven.
- Doe intussen de couscous in een schaal en overgiet met de kokende bouillon. Laat intrekken.
- Klop een dressing van ingrediënten voor de dressing en schep de dressing door de couscous.
- Schep de couscous in een bergje op een schaal en schep er de groenten over. Leg er de kippenpoten bij.