Sandhia's Surinaamse Roti met kip en eieren
Zet deze mild gekruide roti in 30 minuten op tafel!! En geniet van een stukje Suriname bij jouw thuis!
Benodigdheden: voor 4 personen
- 4 eieren
- 5 el zonnebloemolie
- 1 grote ui
- 4 teentjes knoflook
- Plakje Madam Jeanette peper
- 800gr kippendijenfilet
- 1 volle el Faja Lobi Roti Kip Masala
- 1½ el kippenbouillon poeder
- 150gr voorgekookte aardappelpartjes
- 175ml water
- Faja Lobi Sandhia’s Roti
Bereidingswijze:
- Kook de 4 eieren hard.
- Verhit de zonnebloemolie, en fruit de gesneden ui, knoflook en peper lichtbruin.
- Voeg de kippendijenfilet toe, schep om en met de deksel op de pan, onder af en toe omscheppen gaarbakken.
- Voeg de kruidenmix, kippenbouillon poeder en aardappelpartjes toe en schep weer goed om.
- Schenk het water in de pan, en laat het 25-30 minuten met de deksel op de pan, onder af en toe omscheppen op matig vuur sudderen.
- Voeg de laatste 5 minuten de hardgekookte eieren (gepeld) toe en schep nog één keer alles om.
Variatietip: Varieer het kippendijenfilet met kippenbouten, kipkluifjes of lamsvlees.
Eet smakelijk!