Ingrediënten
• 2 Monterosa tomaten
• 1 hand rijst / couscous / boekweit
• 4-6 stuks groene olijven
• 6-8 stuks kappertjes
• Verse peterselie
• ½ tl gemalen komijn
• Handje alfalfa
• Olijfolie
Bereiding
1. Kook de rijst (couscous/boekweit) zoals aangegeven op de verpakking.
2. Maak ondertussen de tomaten schoon. Snijd het kapje van de tomaat en haal met een lepel het vruchtvlees uit de tomaat. Bewaar de zaadjes en het vruchtsap in een aparte kom.
3. Snijd de olijven en hak de peterselie in kleine stukjes. Meng dit met de kappertjes, de helft van de alfalfa en met het vruchtvlees van de tomaat.
4. Meng de afgekoelde rijst (boekwijt/couscous) door het mengsel van peterselie, kappertjes, alfalfa en vruchtvlees.
5. Voeg wat olijfolie en de gemalen komijn toe.
6. Voeg naar smaak peper en zout toe.
7. Gebruik een lepel om de tomaten met het mengsel te vullen. .
8. Garneer de tomaten met de rest van de alfalfa.
© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped