Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Zweedse-gehaktballetjes-met-puree-en-cranberry

Zweedse gehaktballetjes met puree en cranberry

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 el zonnebloemolie in een hapjespan en bak 400 g vegetarische balletjes 5 min. op een matige stand. Roer de mix voor roomsaus door het kokende water en laat oplossen. Voeg de roomsausmix al roerend toe aan de balletjes en breng aan de kook. Laat 5 min. zachtjes koken. Roer 2 el cranberrycompote erdoor.
  2. Kook intussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar en verwarm de aardappelpuree op een lage stand. Roer regelmatig.
  3. Verdeel de puree, sperziebonen, de rest van de cranberrycompote en balletjes met saus over 4 borden.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 15 beoordelingen)