Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Zalm-met-sperziebonen-en-krieltjes-uit-de-stoomoven

Zalm met sperziebonen en krieltjes uit de stoomoven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de stoomoven voor op 100ºC. Verdeel de sperziebonen over een stoompan. Leg de zalmfilets ertussen. Breng de zalmfilets op smaak met zout en/of peper.
  2. Meng de knoflook en dille met 2 el olijfolie. Verdeel de knoflook-dilleolie over de zalmfilets.
  3. Verdeel de krieltjes over de 2e stoompan. Besprenkel ze met de laatste 2 el olie en breng op smaak met zout en/of peper.
  4. Stoom de krieltjes en sperziebonen met de zalmfilets in de stoomoven in 12-15 min. gaar. Serveer met de partjes citroen.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 20 beoordelingen)