Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Visstick met notenboter

Bereidingswijze

  1. Maal van de pecannoten of walnoten de helft fijn en hak de andere helft grof.
  2. Meng de boter met 1 eetlepel citroensap, enkele druppels tabasco of worcestershiresaus en de gemalen en gehakte noten.
  3. Vorm er in vershoudfolie een rolletje van en leg dit even in de diepvries of koelkast.
  4. Dep de vis droog met keukenpapier, sprenkel er 2 eetlepels citroensap over en bestrooi de visblokjes met zout en peper. Rijg de visblokjes aan kleine prikkers.
  5. Verhit een klontje boter of een beetje vloeibaar bakproduct in het pannetje en bak de vissticks rondom in 3-4 minuten gaar. Serveer met een plakje notenboter erop.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)