Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Vegetarische-ragu-bolognese

Vegetarische ragù bolognese

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui, wortel, bleekselderij en champignons in kleine stukjes. Je kunt hiervoor ook een keukenmachine gebruiken. Maal de groenten dan grof, niet tot puree.
  2. Verhit de olie in een braadpan en bak het vegagehakt met de gehakte groenten en knoflook ca. 5 min. tot het vocht uit de groenten is verdampt en ze kleur krijgen.
  3. Roer de tomatenpuree erdoor en bak 30 sec. mee. Voeg de Italiaanse kruiden, tomatenblokjes, wijn, laurier en kappertjes toe en breng de saus tegen de kook.
  4. Laat 20 min. zachtjes koken. Roer af en toe. Breng de saus voor serveren op smaak met zout en peper. Verwijder de laurierblaadjes voor het serveren.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 14 beoordelingen)