Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Varkensfilet-met-groentecurry-en-noten

Varkensfilet met groentecurry en noten

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en fruit hierin de sambal oelek, de kerriepoeder en de gewelde kruiden.
  2. Roerbak de ui, de sperziebonen en de paprika 3 minuten mee.
  3. Voeg de courgette, de kokosmelk en de bouillon toe en stoof zachtjes 10 minuten.
  4. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de rest van de olie en bak hierin het vlees goudbruin.
  5. Voeg een klein scheutje water toe en gaar het vlees in 3-4 minuten.
  6. Rooster de pinda’s in een droge hete koekenpan. Serveer de curry bij het vlees en strooi de noten erover.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)