Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Tomatenmascarponesoep-met-krokante-basilicumbroodjes

Tomatenmascarponesoep met krokante basilicumbroodjes

Bereidingswijze

  1. Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking met 2 el olijfolie.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de brunchbroodjes open en leg de helften op de bolle kant op de bakplaat.
  3. Pers de knoflook boven de laatste 3 el olijfolie. Hak 1 takje basilicum fijn en meng ook door de olie. Besprenkel de broodjes met de basilicumolie. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Bak de broodjes in de voorverwarmde oven in 6-8 min. lichtbruin en krokant.
  5. Verdeel de soep over 4 diepe borden. Schep een lepel mascarpone in elk bord soep. Bestrooi met de blaadjes van het laatste takje basilicum. Serveer met de basilicumbroodjes.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 24 beoordelingen)