Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Sriracha-zomersalade-met-feta-en-gembermuntdressing

Sriracha-zomersalade met feta en gembermuntdressing

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Snijd de broodjes in de lengte in vieren. Leg ze op de bakplaat en besprenkel met 1 el olie.
  2. Bak het brood in de voorverwarmde oven in 8 min. lichtbruin. Bestrijk intussen 4 borden met srirachamayonaise.
  3. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in partjes van 1 cm. Verdeel de veldsla met de avocado, sjalot en radijs over de srirachamayonaise.
  4. Klop de wijnazijn met de gembersiroop en mosterd glad. Klop druppelsgewijs de resterende 3 el olijfolie erdoor. Voeg de munt toe en breng op smaak met zout en peper.
  5. Besprenkel de salade met de dressing en verkruimel de feta grof erboven. Serveer met het krokante brood.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 8 beoordelingen)