20 min
4 pers
449 kcal
Tags: voorgerechtfamiliedoordeweeksalade
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220ºC. Snijd de broodjes in de lengte in vieren. Leg ze op de bakplaat en besprenkel met 1 el olie.
- Bak het brood in de voorverwarmde oven in 8 min. lichtbruin. Bestrijk intussen 4 borden met srirachamayonaise.
- Halveer de avocado’s, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in partjes van 1 cm. Verdeel de veldsla met de avocado, sjalot en radijs over de srirachamayonaise.
- Klop de wijnazijn met de gembersiroop en mosterd glad. Klop druppelsgewijs de resterende 3 el olijfolie erdoor. Voeg de munt toe en breng op smaak met zout en peper.
- Besprenkel de salade met de dressing en verkruimel de feta grof erboven. Serveer met het krokante brood.