Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Spaghetti-met-vegaballetjes-in-tomatensaus

Spaghetti met vegaballetjes in tomatensaus

Bereidingswijze

  1. Snijd de paprika’s in repen. Verhit 2 el zonnebloemolie in een hapjespan en bak de paprika 5 min. op een hoge stand. Voeg 400 g vegetarische balletjes toe en bak 3 min. mee. Voeg de passata toe en verwarm 10 min. op een lage stand.
  2. Kook intussen de spaghetti in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, vang wat kookwater op en meng de pasta met 1/3 van de kaas door de saus. Voeg eventueel wat kookwater toe om het smeuïger te maken. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 16 beoordelingen)