Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Singapore-noedels-met-champignongehakt

Singapore noedels met champignongehakt

Bereidingswijze

  1. Veeg de champignons schoon. Maal ze in de hakmolen met de staafmixer tot fijn gehakt. Meng het gehakt met 2 el sojasaus en marineer 10 min.
  2. Kook intussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een wok 2 el olie. Bak de ui en de paprika 4 min. al omscheppend.
  3. Voeg de prei toe en bak in 3 min. knapperig gaar. Schep de groenten uit de wok.
  4. Schenk 1 el olie in de wok. Roerbak het champignongehakt in 4 min. gaar. Voeg de groenten en mie toe en bak nog 2 min. op een hoge stand.
  5. Meng de taugé door de mie en breng op smaak met de resterende 3 el sojasaus, sesamolie en peper (of sambal). Verdeel de mie over 4 borden of kommen.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 26 beoordelingen)