Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Scrambled-tofu-met-courgette-en-brood

Scrambled tofu met courgette en brood

Bereidingswijze

  1. Dep de tofu droog en verkruimel. Verhit de olie in een koekenpan en bak de tofu met de Italiaanse kruiden 5 min. op een hoge stand. Roer regelmatig. Voeg de courgette toe en bak 5 min. mee. Neem de pan van de warmtebron, roer 2 el basilicum erdoor en breng op smaak met peper.
  2. Laat afkoelen en verdeel in 2 porties. Bewaar tot 2 dagen afgedekt in de koelkast. Serveer elke portie op kamertemperatuur op een broodje belegd met 1 in plakken gesneden tomaat en bestrooid met de rest van de basilicum.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 10 beoordelingen)