Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Rijstsalade-met-rucola-chorizo-en-paprika

Rijstsalade met rucola, chorizo en paprika

Bereidingswijze

  1. Kook 300 g basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder intussen het vel van 1 chorizoworst (225 g) en snijd in stukjes.
  2. Verhit een droge koekenpan en bak de worst in 6-8 min. op een matige stand krokant. Schep regelmatig om. Neem het vlees uit de pan en bewaar het bakvet.
  3. Snijd intussen 2 rode paprika’s in halve reepjes en 4 stengels bleekselderij in boogjes. Snijd 85 g rucola fijn en laat 1 pot olijven met piment (230 g) uitlekken.
  4. Meng de rijst in een ruime kom met het bakvet en 3 el rodewijnazijn en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Schep de rucola, paprika, bleekselderij en olijven erdoor, breng op smaak met peper en verdeel de chorizo over de salade.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 30 beoordelingen)