Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Pitabrood-met-vissticks-en-tzatziki

Pitabrood met vissticks en tzatziki

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de bevroren vissticks op de bakplaat en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking in het midden van de oven goudgeel en krokant.
  2. Verhit intussen 2 el zonnebloemolie in een hapjespan of wok en bak de bevroren roerbakmix met de gyroskruiden op een hoge stand in ca. 6 min. beetgaar. Schep regelmatig om.
  3. Rooster de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Snijd elk broodje open en beleg met 1 el tzatziki en 3 vissticks. Serveer met de groenten en de rest van de tzatziki.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 33 beoordelingen)