Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Penne-met-pompoenpesto-en-rucola

Penne met pompoenpesto en rucola

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Schep de pompoenblokjes op de bakplaat om met 1 el olijfolie. Rooster de pompoenblokjes in 20 min. zacht en gaar. Laat ze 15 min. afkoelen.
  2. Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Maal in de keukenmachine of in porties in de hakmolen de pompoen met de knoflook, pompoenpitten en 4 el olijfolie fijn. Schep de helft van de kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  4. Giet de penne af. Meng de penne met de pompoenpesto en rucola.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 18 beoordelingen)