Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Pasta-carbonara-met-boerenkool

Pasta carbonara met boerenkool

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 el olijfolie in een hoge (pasta)pan. Bak de spekjes op een middelhoge stand in 3 min. knapperig. Hak intussen de knoflook fijn. Bak de knoflook 1 min. met de spekjes mee.
  2. Voeg de boerenkool in 2 porties toe en bak nog 3 min. Voeg eventueel een scheutje water toe, zodat de boerenkool al wat slinkt.
  3. Voeg de spaghetti met 600 ml water en de pastasaus toe. Breng aan de kook.
  4. Zet de warmtebron op een lage stand en kook de pasta in 10-12 min. beetgaar. Roer regelmatig en voeg indien nodig extra water toe.
  5. Breng de pasta op smaak met peper en schep op 4 borden.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 41 beoordelingen)