Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Panlasagne piccante

Bereidingswijze

  1. Snipper de uien. Snijd de winterpenen in blokjes.
  2. Verhit 2 el olijfolie in een hapjespan. Bak de groenten 4 min. op een middelhoge stand. beetgaar. Scheur intussen de lasagnebladen in stukjes.
  3. Schep de lasagne door de groenten. Voeg de pastasaus met 250 ml water toe en breng aan de kook. Kook de lasagne in 8 min. beetgaar. Roer regelmatig, zodat de lasagne met voldoende vocht is bedekt. Voeg indien nodig extra water toe.
  4. Breng op smaak met peper en bestrooi met de mozzarella. Leg een deksel op de pan en laat de kaas in 2-3 min. smelten.
  5. Breng de pasta op smaak met zout en peper en schep op 4 borden.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 46 beoordelingen)