30 min
4 pers
560 kcal
Tags: hoofdgerechtMexicaansvisfamilie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C. Meng 3 eetlepels olie met de Mexicaanse kruiden.
- Bestrijk de kommen licht met de kruidenolie en bekleed ze met de tortillawraps zodat een randje ervan oversteekt.
- Bestrijk het deeg met de rest van de kruidenolie en bak de deegbodems in het midden van de oven in circa 10 minuten knapperig en lichtbruin. Laat iets afkoelen.
- Kook de peultjes en de broccoli 2 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken.
- Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan. Roerbak hierin de groenten beetgaar in 2-3 minuten.
- Schep de mosselen erdoor en bak ze 2 minuten mee. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan lichtbruin.
- Meng de ingrediënten voor de dressing en schep deze door het groente-vismengsel.
- Verdeel de slareepjes over de wrapbakjes. Schep de vulling in de wrapbakjes en strooi de pijnboompitten erover. Garneer met bieslook.