Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Omars-gehaktballen-met-appelstroopjus

Oma’s gehaktballen met appelstroopjus

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met het ei, de mosterd, het paneermeel en de fijngesneden kruiden. Breng op smaak met zout en/of peper.
  2. Rol met vochtige handen 4 mooie ballen van het gehakt.
  3. Verhit de boter in een braadpan. Bak de gehaktballen in 20 min. lichtbruin en gaar.
  4. Neem de gehaktballen uit de pan. Fruit in het bakvet de ui 2 min. Roer de stroop erdoor. Voeg de bouillon toe en laat de jus tot de gewenste dikte inkoken.
  5. Leg de gehaktballen op een schaal. Of serveer in de pan. Schep de appelstroopjus erover.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 62 beoordelingen)