Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Nachos-met-kip-paprika-en-bbq-saus

Nacho’s met kip, paprika en BBQ-saus

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Verdeel de helft van 1 zak tortillachips naturel (165 g) over een ovenschaal. Bestrooi met 75 g geraspte cheddar en verdeel de rest van de chips erover.
  3. Snijd 200 g kipfilet in stukjes en bak in 1 el olie al omscheppend in de koekenpan gaar. Verdeel over de chips.
  4. Snijd 1 paprika in blokjes en laat 150 g crispy maïs uitlekken. Besprenkel de chips met 3 el barbecuesaus en strooi de paprika, maïs en nog 75 g geraspte cheddar erover.
  5. Bak de nacho’s 8-10 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Bestrooi met 3 el gehakte platte peterselie.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 5 beoordelingen)