Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Koud-paprikasoepje-met-peterselieyoghurt

Koud paprikasoepje met peterselieyoghurt

Bereidingswijze

  1. Pureer met de staafmixer of in de keukenmachine 1 uitgelekte pot geroosterde paprika’s (295 g) met 500 ml afgekoelde groentebouillon, 1 teentje knoflook, 1 gesnipperde rode ui, 1 tl gemalen komijn en 3 el extra vierge olijfolie.
  2. Breng op smaak met zout en peper en zet minstens 1 uur in de koelkast om koud te worden.
  3. Meng 2 el fijngehakte platte peterselie door 4 el Griekse yoghurt. Schenk ter plekke de paprikasoep in 4 glazen of schaaltjes. Schep de peterselieyoghurt op de paprikasoepjes
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 6 beoordelingen)