Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Klassieke ragù bolognese

Bereidingswijze

  1. Snipper de uien. Snijd de wortel en bleekselderij in kleine stukjes. Verhit de boter in een ruime braadpan en bak de spekblokjes 2 min. Voeg de ui, wortel en bleekselderij toe en bak 3 min. Schep regelmatig om.
  2. Pers de knoflook boven het gerecht en voeg het gehakt toe. Bak in ca. 3 min. rul.
  3. Schenk de wijn erbij en laat het vocht op een hoge stand in een paar minuten verdampen. Roer de tomatenpuree erdoor en bak 1 min. mee.
  4. Voeg de tomatenblokjes toe en verkruimel het bouillonblokje boven het gerecht. Roer de Italiaanse kruiden en het laurierblad erdoor en laat de saus ca. 30 min. sudderen met het deksel op de pan. Verwijder de laurierblaadjes voor het serveren.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 56 beoordelingen)