Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Kaneelsuiker-croissantcake

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het deeg uit en druk de naden dicht.
  2. Bestrijk het deeg met 60 g gesmolten roomboter.
  3. Meng de basterdsuiker met de kaneel. Houd 1 el apart en verdeel de rest over het deeg.
  4. Rol het deeg vanaf de lange kant op, vouw de rol dubbel en draai de strengen om elkaar heen als een spiraal.
  5. Leg de deegspiraal in de cakevorm. Bestrijk het deeg met de laatste 15 g roomboter en bestrooi met de rest van het kaneelsuikermengsel.
  6. Bak het croissantdeeg in de oven in 20-25 min. lichtbruin en gaar. Snijd de cake in plakken en serveer warm of op kamertemperatuur.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 18 beoordelingen)