Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Kalfsoester-met-groenebonensalade

Kalfsoester met groenebonensalade

Bereidingswijze

  1. Begin met de bonensalade. Kook de haricots verts, snijbonen en peultjes afzonderlijk 3 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  3. Schik de groenten inclusief de flageolets op 4 borden en giet de dressing erover.
  4. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter en bak hierin de kalfsoesters 3-4 minuten per kant.
  5. Schep ze uit de pan en houd ze even warm onder aluminiumfolie.
  6. Boen de sinaasappel schoon. Rasp 2 theelepels van de schil en pers de vrucht uit.
  7. Voeg sinaasappelsap en -rasp toe aan het bakvet.
  8. Serveer het vlees met de saus en de salade.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 4 beoordelingen)