10 min
275 kcal
Tags: bijgerechtontbijtgranola
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Meng 100 g grofgehakte ongezouten ongebrande notenmix, 50 g zonnebloempitten, 150 g havervlokken, 50 g lijnzaad, 50 g sesamzaad, 1 el gedroogde rozemarijn, 2 tl gemalen komijn, 1 tl chilivlokken,1 tl gerookte- paprikapoeder met 1 mespunt grof zeezout in een kom.
- Voeg 75 ml zonnebloemolie toe en meng door elkaar.
- Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 25-30 min. in het midden van de oven krokant.
- Schep elke 10 min. om, zodat alles gelijkmatig roostert en niet verbrandt. Neem uit de oven en laat helemaal afkoelen.
- Bewaar maximaal 3 weken in een luchtdichte pot of luchtdicht blik.