Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Gevulde-kastanjechampignons

Gevulde kastanjechampignons

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder de steeltjes van de champignons en veeg ze schoon. Leg de champignons in de ovenschaal. Snijd de steeltjes fijn.
  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de steeltjes in 2 min. zacht en gaar. Voeg de spinazie toe en laat het blad slinken.
  3. Meng de roomkaas door de spinazie. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel het spinaziemengsel over de champignons. Bestrooi met de kaas.
  4. Bak de champignons in de voorverwarmde oven in 15 min. gaar. Zet de champignons op 4 borden.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 34 beoordelingen)