Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Geroosterde-pompoensalade-met-gemberdressing

Geroosterde pompoensalade met gemberdressing

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de pompoenblokjes over de met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 2 el olijfolie.
  2. Rooster de pompoenblokjes in 20 min. beetgaar. Bereid intussen de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Schil en rasp de gember. Klop van de gember, azijn, honing, tijm en 3 el olijfolie een dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Doe de pompoenblokjes met de quinoa en paprika in een schaal. Schep de dressing erdoor en meng de rucola erdoor.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)