Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Gegrilde-karbonade-met-tomatensaus-en-penne

Gegrilde karbonade met tomatensaus en penne

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Dep de karbonades droog met keukenpapier. Bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en peper. Meng 2 el olie met het paprikapoeder en de oregano. Bestrijk het vlees met de kruidenolie.
  2. Verhit de grillpan. Gril de karbonades in 4 min. per kant lichtbruin. Verwarm intussen de pastasaus in een steelpan. Snijd de mozzarella in plakjes.
  3. Schenk de pastasaus in de ovenschaal. Leg de karbonades erin. Leg de mozzarella erop. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Bak de karbonades 15 min. in de oven tot de mozzarella is gesmolten. Kook intussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Verhit in een koekenpan de laatste 2 el olie. Bak de roerbakgroenten in 4-6 min. al omscheppend beetgaar. Giet de pasta af en meng door de groenten. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de karbonades.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 7 beoordelingen)