Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Flammkuchen-met-pompoen-en-chorizo

Flammkuchen met pompoen en chorizo

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Rol 1 rol flammkuchendeeg (koelvers, 260 g) met het bakpapier uit op de bakplaat.
  3. Prik met een vork gaatjes in het deeg.
  4. Bestrijk het deeg met 1 bakje ricotta (250 g) en beleg met 100 g chorizo Pamplona (vleeswaren).
  5. Meng 400 g pompoenblokjes (koelvers) met 1 el zonnebloemolie en wat peper en verdeel over het deeg.
  6. Bak de flammkuchen in het midden van de oven in 15 min. lichtbruin en gaar.
  7. Snijd in 8 stukken en bestrooi met een ½ zakje rucola (à 85 g).
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)