25 min
4 pers
421 kcal
Tags: lunchvegetarischkinderenfamilie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220C of de airfryer op 200C. Snijd 2 uien in dunne ringen en doe ze met de azijn in een kom. Bestrooi met de suiker breng op smaak met zout en peper. Schep om en laat tot gebruik marineren.
- Meng de yoghurt met de mayonaise in een kom. Snijd de knoflook en dille heel fijn en snipper de laatste ui fijn. Voeg toe aan de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.
- Bak de kaassoufflés 8-10 min. volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Halveer de hamburgerbroodjes en rooster ze met de snijkant naar onderen 1-2 min. in een droge, hete koekenpan. Verdeel wat dillesaus over de onderste helften van de broodjes, leg de kaassoufflés erop en schep nog wat dillesaus erover. Laat de gemarineerde ui uitlekken en verdeel erover. Leg de bovenste helften van de broodjes erop.