Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Broccoli-rozemarijnpasteitjes

Broccoli-rozemarijnpasteitjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de holtes van de muffinvorm in. Haal de bevroren deegplakjes van elkaar, verwijder de folie en laat ze 5 min. ontdooien.
  2. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snijd de steel in stukjes van 1 cm. Kook de broccoli in water met zout in 6 min. beetgaar.
  3. Druk in 10 muffinholtes een deegplakje; laat het overtollige deeg over de randen hangen. Klop de eieren los met de slagroom. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Laat de broccoli uitlekken. Verdeel de broccoli, geitenkaas en rozemarijn over de deegbodems. Schenk het ei-kaasmengsel erbij; houd 3 el van het eimengsel apart.
  5. Vouw het overhangende deeg over de vulling. Bestrijk de bovenkant van de pasteitjes met het apart gehouden eimengsel.
  6. Bak de pasteitjes in de oven in 20 min. goudgeel en gaar.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 3 beoordelingen)