Het kan wèl!

volg ons op social media

Parelcouscous met trostomaat

Dit heerlijke recept met parelcouscous is gevuld met geroosterde trostomaat, aubergine, granaatappelmelasse en geroosterde pistache noten.

Bereidingstijd: 30 minuten

Aantal porties: 4

Ingrediënten

  • Trostomaatjes 250 g
  • Aubergines 1-2 stuks
  • Olijfolie naar smaak
  • Knoflook geraspt 1 teentje
  • SOUQ parelcouscous 300 g
  • Kaneelpoeder 2 tl
  • 7 spice 1 tl
  • Oregano 1/2 bosje
  • SOUQ Granaatappel melasse naar smaak
  • Pistache geroosterd - 100 g

Bereidingswijze

  1. Verdeel de tomaatjes over een bakplaat. Snijd de aubergines in schuine stukken en leg ook op de bakplaat. Bedruppel met olijfolie en bestrooi met zout. Rooster ze gaar in een oven op 200 C in ongeveer 20-15 min. Haal uit de oven en hussel om met de knoflook.
  2. Kook de parelcouscous gaar volgens aanwijzing op de verpakking: in ongeveer 10-12 min.
  3. Laat uitlekken en meng met een scheut olijfolie, zout, de aubergine, tomaat en schep goed om.
  4. Pluk de oregano en meng erdoor. Verdeel over een schaal en bestrooi met de geroosterde pistache.

Eet smakelijk!


© Boon's Markt 2025 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!