Het kan wèl!

volg ons op social media

Harissa Spiced Shakshuka

Benodigdheden:
voor 2 personen

  • 1 gesnipperde ui
  • 1 gehakte paprika
  • 4 eieren
  • 1 blik (400g) tomatenblokjes
  • 3 el olijfolie
  • 1 grote teen gehakte knoflook
  • 30g Al’Fez Harissa
  • 2 el Koriander
  • 2 Al’Fez Za’atar Flatbreads

Bereiding:

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan met deksel.
  2. Fruit uien, knoflook en paprika gedurende 5 minuten tot ze zacht zijn.
  3. Roer de gehakte tomaten en de Al’Fez Harissa-pasta erdoor en kook het geheel 8-10 min. op zacht vuur tot een dikke saus.
  4. Maak met de achterkant van een grote pollepel 4 kuiltjes in de saus. Schep een ei in elk kuiltje. Leg een deksel op de pan en laat 5-8 minuten op laag vuur stoven, tot de eieren naar wens gaar zijn. Breng de saus op smaak.
  5. Garneer met de korianderblaadjes en serveer met warm Al’Fez Za’atar Flatbread.

Eet smakelijk!

Terug naar de andere Wereld recepten


© Boon's Markt 2024 · De Boon's Markt website maakt gebruik van cookies · Privacybeleid · site by Amped

 

Mijn dichtstbijzijnde Boon's Markt is

Kies jouw locatie en toon de aanbiedingen die voor jou van belang zijn!