Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Zoete-aardappelsalade-met-veldsla-en-aiolidressing

Zoete aardappelsalade met veldsla en aiolidressing

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in blokjes van 1 cm. Schep ze om met de olijfolie en verdeel over de bakplaat.
  2. Rooster de aardappelblokjes in de voorverwarmde oven in 20 min. lichtbruin en gaar. Verdun intussen de aioli met 1-2 el water tot een gladde dressing.
  3. Laat de aardappelblokjes afkoelen tot lauwwarm of kamertemperatuur.
  4. Meng op een schaal de veldsla met de aardappelblokjes, ui en granaatappelpitjes. Maak de salade aan met de aiolidressing en breng op smaak met zout en peper.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 22 beoordelingen)