Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Worstspiesen-met-sperziebonensalade

Worstspiesen met sperziebonensalade

Bereidingswijze

  1. Breek de mienestjes en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel koud en laat goed uitlekken. Kook de bonen beetgaar en spoel koud.
  2. Snijd intussen elk worstje in 3 gelijke stukken. Snijd elke bosui in 4 stukjes. Rijg aan elke spies om en om 3 stukjes worst, 3 stukjes bosui en 3 champignonhelften. Bestrijk de spiesen met 2 eetl. olie.
  3. Steek de barbecue aan of verhit een grillpan. Leg de spiesen op het rooster. Keer na 2 min. en bestrijk met ½ eetl. ketjap. Keer na 2 min. en bestrijk de andere kant met een ½ eetl. ketjap. Gril nog ca. 4 min. tot de spiesen gaar zijn.
  4. Meng intussen de rest van de ketjap en olie met de gembersiroop, sambal en 2 eetl. vocht uit de pot atjar tot een dressing. Schep om met de mie. Meng de sperziebonen en atjar erdoor. Serveer met de spiesen.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 11 beoordelingen)