Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Whities met hazelnoten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Laat de chocolade met de boter in een pannetje op lage stand al roerend smelten. Laat al roerende weer wat afkoelen.
  2. Bekleed de bodem van het bakblik met bakpapier. Klop de eieren met de suiker, de vanillesuiker en een snufje zout tot een dik geel mengsel.
  3. Giet beetje bij beetje het chocolademengsel en het bakmeel erbij tot een egaal beslag.
  4. Giet het beslag in het bakblik en verdeel de hazelnoten erover.
  5. Bak de cake in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin.
  6. Vanbinnen zal de cake dan nog wat zacht zijn. Laat afkoelen en snijd in blokjes. Bestrooi eventueel met wat poedersuiker.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 12 beoordelingen)