15 min
4 pers
473 kcal
Tags: hoofdgerechtSpaansvleesfamilie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de uien in halve ringen. Laat de paprika’s uitlekken en snijd in reepjes. Snijd de chorizo in blokjes van 2 cm.
- Besprenkel de ovenschaal met de olie en verdeel achtereenvolgend de tomatenblokjes, ui, paprikareepjes erover. Bestrooi met het paprikapoeder en bak 20 min. in de oven.
- Bak intussen de ciabatta volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven knapperig. Halveer de snoeptomaten.
- Haal na 15 min. de ovenschaal uit de oven. Verdeel de snoeptomaatjes en chorizo erover. Maak 4 kuiltjes in de saus en breek boven elk 1 ei. Bak in 5-8 min. in de oven gaar en tot het eiwit gestold is maar de eidooier nog zacht. Breng op smaak met zout en peper. Snijd het brood in sneetjes en serveer erbij.