35 min
4 pers
543 kcal
Tags: bijgerechtvegetarischfamilieweekend
Bereidingswijze
- Steek de barbecue aan. Kook de krieltjes in 12 min. beetgaar. Giet af en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
- Meng intussen de olie met de rozemarijn en zout. Snijd de stelen van de venkel en bewaar eventueel het loof. Snijd de venkel in 8 parten. Snijd de paprika’s in repen van 2 cm breed.
- Schep de venkel en paprika om met 4 el kruidenolie en gril 8-10 min. op de barbecue. Keer regelmatig.
- Snijd intussen de uien in plakken van 1 cm dik. Snijd de aubergine in de lengte in 4 parten. Snijd elk part in 3 gelijke stukken. Bestrijk de ui en schep de aubergine en champignons om met de rest van de kruidenolie en gril 8-10 min. Keer regelmatig.
- Verdeel de gegrilde groenten met de krieltjes en dressing over een serveerplank of serveerschaal. Bestrooi eventueel met het venkelloof.