Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Saladeplank-met-gegrilde-groenten

Saladeplank met gegrilde groenten

Bereidingswijze

  1. Steek de barbecue aan. Kook de krieltjes in 12 min. beetgaar. Giet af en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  2. Meng intussen de olie met de rozemarijn en zout. Snijd de stelen van de venkel en bewaar eventueel het loof. Snijd de venkel in 8 parten. Snijd de paprika’s in repen van 2 cm breed.
  3. Schep de venkel en paprika om met 4 el kruidenolie en gril 8-10 min. op de barbecue. Keer regelmatig.
  4. Snijd intussen de uien in plakken van 1 cm dik. Snijd de aubergine in de lengte in 4 parten. Snijd elk part in 3 gelijke stukken. Bestrijk de ui en schep de aubergine en champignons om met de rest van de kruidenolie en gril 8-10 min. Keer regelmatig.
  5. Verdeel de gegrilde groenten met de krieltjes en dressing over een serveerplank of serveerschaal. Bestrooi eventueel met het venkelloof.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 6 beoordelingen)