45 min
6 pers
715 kcal
Tags: hoofdgerechtHollandsvleesfamilie
Bereidingswijze
- Kook de drumsticks 10 minuten in de bouillon. Verwarm de oven op 200°C.
- Pureer de abrikozen met het sap. Pers de knoflook erboven en meng de ketjap, de sambal, de olie en het citroensap erdoor.
- Schep de drumsticks uit de pan, dep ze droog met keukenpapier, leg ze naast elkaar in de ovenschaal en strooi er zout en peper over.
- Schenk het abrikozenmengsel erover en zet de kip 30 minuten in het midden van de oven.
- Kluts de eieren met bloem, kaas en peper. Schep de bosui en rösti door dit mengsel.
- Verhit olie in een ruime koekenpan. Zet de kookring in de pan, schep er een laag van het röstimengsel in en vorm zo in de pan nog enkele wafels.
- Bak ze in 4-6 minuten per kant goudbruin en gaar. Houd ze warm en serveer ze bij de drumsticks.