Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Rijstsalade-met-spinazie-en-ei

Rijstsalade met spinazie en ei

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard.
  2. Laat de erwten in een zeef onder stromend warm water ontdooien. Hak de spinazie grof.
  3. Giet de rijst af en spoel onder stromend water koud. Roer met een vork de roomkaas en melk tot een gladde dressing. Meng de dressing door de rijst.
  4. Schep de spinazie, erwten, sjalot en paprika door de rijst. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Schep de rijstsalade op een schaal of 4 borden. Pel de eieren en snijd in partjes. Verdeel de partjes ei over de rijstsalade.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 16 beoordelingen)