Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Panna-cotta-met-aardbeienjelly

Panna cotta met aardbeienjelly

Bereidingswijze

  1. Zet 4 (whiskey)glazen naast elkaar in een cakevorm. Leg onder elk glas een propje aluminiumfolie zodat de glazen schuin staan.
  2. Houd 4 aardbeien apart en snijd de rest in stukjes. Breng 500 ml water in een pan aan de kook, voeg de jelly-mix toe en laat al roerend met een garde oplossen. Schenk in de glazen en verdeel de stukjes aardbei erover. Dek af en zet 2 uur in de koelkast.
  3. Week de gelatine in water. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Breng de helft van de slagroom met 3 el honing en citroenrasp tegen de kook aan. Neem de pan van de warmtebron, knijp de gelatine uit, voeg toe en laat oplossen. Laat 10 min. afkoelen.
  4. Zet de glazen met de jelly recht en verdeel het roommengsel erover. Dek af en laat 4 uur in de koelkast opstijven. Klop de rest van de slagroom met de rest van de honing lobbig. Verdeel over de glazen en garneer met de apart gehouden aardbeien.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)