25 min
2 pers
530 kcal
Tags: hoofdgerechtAziatischvleesfamilie
Bereidingswijze
- Snijd of schaaf de aubergine en courgette in de lengte in dunne plakken en verdeel de paprika, zonder zaadjes, in brede repen.
- Kruis de tomaten in aan de onderkant. Bestrijk de aubergine, de courgette, depaprika en tomaat met 1 eetlepel olijfolie.
- Verhit een grillpan en rooster hierin de groenten aan beide kanten 2-3 minuten. Schep ze uit de pan en bestrooi ze met zout en peper.
- Meng de ingrediënten voor de dressing en voeg zout en peper toe.
- Schep de rest van de olijfolie door de biefreepjes en rooster deze in de hete grillpan circa 2 minuten. Strooi er zout en peper over.
- Rooster intussen de amandelen in een droge hete koekenpan lichtbruin.
- Verdeel de ijsbergsla over de borden of een schaal. Schik daarop de gegrilde groenten en biefreepjes, strooi de amandelen erop en giet de dressing erover.