Ga naar inhoud
Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Knolselderijrosti-met-zalm-en-sperziebonensalade

Knolselderijrösti met zalm en sperziebonensalade

Bereidingswijze

  1. Schil de knolselderij en rasp grof. Snipper de uien. Meng de knolselderij, helft van de ui, bloem, eieren en kaas door elkaar.
  2. Giet de zalm af en schep door het röstimengsel. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit in een ruime koekenpan 2 el olie. Schep van de helft van het beslag 6 bergjes in de pan. Bak de rösti in 4 min. per kant goudgeel en gaar. Leg de rösti op een bord en houd onder een deksel warm. Bak op dezelfde manier nog 6 rösti.
  4. Kook intussen de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Giet de sperziebonen af, spoel koud onder stromend water en laat goed uitlekken. Meng met de rest van de ui en yoghurtdressing.
  5. Leg de knolselderijrösti op 4 borden. Schep de sperzie bonensalade ernaast.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 15 beoordelingen)