20 min
4 pers
576 kcal
Tags: hoofdgerechtIndiaasfamiliedoordeweek
Bereidingswijze
- Verwarm de airfryer voor op 200°C. Haal 8 blaadjes van de kropjes sla los en snijd de rest fijn. Snijd 2 komkommers in plakjes en de rest in blokjes. Snijd de koriander grof.
- Meng de gesneden sla, komkommerblokjes en ¾ van de koriander met de dressing in een kom. Breng op smaak met zout en peper.
- Bak de aardappelpartjes in 9-11 min. in het mandje van de airfryer goudgeel.
- Trek intussen de kip met 2 vorken in stukjes en verwarm in de curry in een hapjespan op een matige stand. Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Beleg de flatbreads met de slablaadjes en komkommerplakjes. Verdeel de kipcurry erover. Serveer met de aardappelpartjes, mangochutney en salade.