Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Kalfs-of-varkensoesters-met-sjalotjes-en-aardbeien

Kalfs- of varkensoesters met sjalotjes en aardbeien

Bereidingswijze

  1. Bestrooi het vlees met zout en peper.
  2. Maak de aardbeien schoon en pureer de helft ervan.
  3. Roer citroensap, honing en een vleugje gemalen peper door de aardbeienpuree.
  4. Verwarm de oven voor op 100ºC.
  5. Verhit het bakproduct en bak hierin het vlees in 8 minuten rondom goudbruin. Zet het daarna afgedekt in de oven.
  6. Bak de sjalotjes 2 minuten in het braadvet van het vlees.
  7. Voeg de rosé toe en stoof zachtjes zonder deksel 5-7 minuten. Laat de rosé inkoken.
  8. Serveer het vlees met de sjalotjes.
  9. Druppel wat aardbeienpuree op de borden en garneer met hele aardbeien en basilicum.
  10. Lekker met gekookte krieltjes en broccoli.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)