15 min
91 kcal
Tags: lunchtussendoortjeHollandsvegetarisch
Voorbereiding
Kook de eieren in 7-9 min. hard. Pel en halveer ze en verdeel de helften over een bord of schaal. Garneer de eihelften elk met een andere topping:
Bereidingswijze
Kaas-kerrietopping ananas
Beleg elke eihelft met ¼ plakje belegen kaas, 1 tl kerriesaus en 1 blokje ananas (blik of vers).Pittige pindatopping
Beleg elke eihelft met 2 tl pindakaas, sambal naar smaak en gebakken uitjes (bakje).Pesto-mozzarellatopping
Beleg elke eihelft met 1 tl groene pesto, ½ plakje mozzarella en ½ cherrytomaatje.Tzatzikitopping met olijf
Beleg elke eihelft met 1 plakje komkommer, 1 tl tzatziki en 1 zwarte olijf.Caesartopping
Beleg elke eihelft met 1 el fijngesneden ijsbergsla, 1 tl caesardressing en Parmezaanse-kaasrasp.Avocado-chilitopping
Beleg elke eihelft met 1/8 avocado, 1 tl sweet chilisaus en 1 verkruimelde tortillachip