Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Gepofte-aardappelen-met-creme-fraiche-en-bieslook

Gepofte aardappelen met crème fraîche en bieslook

Bereidingswijze

  1. Steek de barbecue aan. Was de aardappelen, maar schil ze niet. Halveer de teentjes knoflook. Snijd de boter in 4 blokjes.
  2. Wikkel de aardappelen per stuk met de knoflook en boter in een vel aluminiumfolie.
  3. Pof de aardappelen op de hete barbecue in 40-45 min. gaar, tot een prikker makkelijk door het kruim glijdt. Keer regelmatig.
  4. Snijd 2 sprietjes bieslook fijn. Snijd de aardappel open en bestrooi met peper en zout. Schep de crème fraîche in de aardappelen. Garneer elke aardappel met 1 hele spriet en fijngehakte bieslook.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 3 beoordelingen)