Ga naar inhoud

Veiligheidswaarschuwing: Damhert Coconut digestives

Boon's Markt - Het kan wèl! Recepten Gegrilde-pikante-burgers-met-sla-en-kruidenmayonaise

Gegrilde pikante burgers met sla en kruidenmayonaise

Bereidingswijze

  1. Meng de ingrediënten voor de kruidenmayonaise.
  2. Voeg zout, peper, de chilipoeder, het ei en het paneermeel of het broodkruim bij het gehakt. Meng goed en vorm er 4 platte burgers van.
  3. Scheur de slabladeren iets kleiner en spoel ze af.
  4. Bestrijk de hamburgers met de helft van de olie.
  5. Rooster ze in een hete grillpan of koekenpan aan beide kanten, afhankelijk van de dikte, 5-7 minuten. Keer ze af en toe om.
  6. Meng de rest van de olie met het citroensap, zout en peper en besprenkel de sla ermee.
  7. Serveer de burgers met de sla en de kruidenmayonaise.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 1 beoordelingen)